Wat kost een website?

De kosten voor een eigen website zijn afhankelijk van veel factoren. Uit hoeveel pagina’s moet de website bestaan? Wordt het materiaal digitaal door je aangeleverd? Wil je dat wij de teksten en het beeldmateriaal voor je website verzorgen? Gaat het om een eenvoudige ‘statische’ website of een database-gestuurde ‘dynamische’ site? Dit zijn een aantal factoren die meespelen in de kosten bij het maken van een website.
Om je te helpen een idee te krijgen welke kosten gemoeid zijn met de ontwikkeling van een website staat hieronder een globale kostenindicatie. Je kunt natuurlijk ook altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om je wensen te bespreken en direct een globale kostenindicatie voor je website te krijgen.

Globale kosten indicatie voor je website

Bekijk in één oogopslag welk budget je nodig hebt voor diverse websites. Deze tabel geeft een globale indicatie van de kosten.

KLEIN ZAKELIJKE WEBSITE

Benodigd budget 950,- tot 1250,-
  • Ideaal voor kleinere ondernemers

ZAKELIJKE WEBSITE

Benodigd budget 1250,- tot 1850,-
  • Website met een lay-out op maat

UITGEBREIDE WEBSITE

Benodigd budget 1850,-
  • Website met een lay-out op maat

ZIJN ER MAANDELIJKSE KOSTEN VOOR EEN WEBSITE?

Ja, iedere website moet op een server staan die altijd verbinding heeft met het internet. Daarvoor moet je als het ware een stukje op onze server huren, dit noemen we webhosting. Voor webhosting rekenen wij € 12,50 per maand. Hiervoor krijg je 2GB schijfruimte, 5 e-mailadressen, verzorgen wij de nodige beveiligingsupdates en maken we regelmatig back-ups van je website. Natuurlijk ben je niet verplicht om de website bij ons onder te brengen, maar ben je zelf verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van je website.

ZIJN JULLIE DUUR?

Nee, voor een professionele website betaal je bij ons zeker niet teveel. Omdat wij veelal gebruik maken van vele kant- en klare modules om jouw website geheel op maat samen te stellen kunnen wij onze websites voordelig leveren en hanteren we een zeer concurrerend tarief.
Daarnaast proberen we de website te leveren op jouw budget, valt een offerte toch uit boven je budget dan kunnen we kijken wat we kunnen wijzigen om toch een website te leveren die aan jouw verwachtingen voldoet.

WANNEER BETAAL IK VOOR MIJN WEBSITE?

Standaard vragen wij een aanbetaling van 50%. De overige kosten betaal je bij de technische oplevering van je website.

ZIJN DE KOSTEN INCLUSIEF BTW?

Nee, alle prijzen die wij benoemen zijn prijzen exclusief btw. Dit omdat wij uitsluitend aan bedrijven leveren.