Meer bezoekers naar je website?

Wil je ook dat je website hoger in Google komt? Staan je concurrenten wel op de 1e pagina en jij niet? Start met de vindbaarheid van je website. Als je website hoger in Google staat zorgt dit in de meeste gevallen ook voor meer bezoekers. Meer (relevante) bezoekers geeft weer meer verkoopkansen. Tegenwoordig is het erg belangrijk dat je website hoog in Google staat. Het marktaandeel van Google is namelijk 94% en veruit de meest gebruikte zoekmachine. Start daarom vandaag nog met de vindbaarheid van je website. Onze SEO specialisten helpen je graag!

Hoger in Google komen? Dat wil iedereen

Je komt alleen niet zomaar hoger in Google. Met onze beproefde SEO module zorgen we ervoor dat je website geoptimaliseerd wordt voor een zo hoog mogelijk resultaat in Google. Met deze module kun je zelf aan de slag óf wij nemen je alle zorg uit handen, de keuze is aan jou.

Is je website volledig geoptimaliseerd? Wil je hoger in Google komen? En wil je het liefst op de 1e pagina komen? Dan rest je nog maar één ding: linkbuilding inzetten. Linkbuilding is één van de grootste factoren waar Google zijn resultaten op baseert. Laat onze SEO specialisten een haalbaarheidsonderzoek voor je maken, zodat je van te voren een verwachtingspatroon hebt. Wij helpen je graag met je vindbaarheid van je website.

SEO Module –
Vindbaarheid website

Met onze vindbaarheid module (SEO module) wordt je website goed organisch gevonden in Google. Wie wil er niet hoger in Google komen? Hoe hoger je in Google staat, hoe meer bezoekers je naar je website krijgt. Deze module bestaat uit:

Meten is weten. Er worden uitgebreide bezoekersstatistieken geïnstalleerd op je website. Zo kun je zien hoe vaak je website bezocht wordt en hoe lang bezoekers op de pagina’s blijven. Ook zie je waar de bezoekers vandaan komen en welke zoekwoorden ze gebruiken. Hiermee kun je de website steeds beter optimaliseren.

Met welke zoekwoorden trek je de meeste bezoekers en wat doet je concurrentie? Welke zoekwoorden generen de meeste bezoekers? Met behulp van diverse programma’s en analysetools worden de kansen gemeten en bepaald voor een optimale ranking met de meeste kliks in Google.

De gekozen zoekwoorden worden op de juiste wijze in de pagina’s toegepast. Je krijgt per pagina het advies hoe de titels, omschrijvingen, koppen, URL’s en teksten het beste kunnen worden herschreven om een zo hoog mogelijk resultaat in Google te halen. Eventueel kunnen wij, tegen meerprijs, je teksten schrijven als je daar de voorkeur aan geeft. Hoger in Google komen? Start vandaag nog

Je website wordt aangemeld bij een speciaal onderdeel van Google, de webmasterhulpprogramma’s.
Hier kunnen we precies aangeven hoe de zoekmachine de website het best kan indexeren om een zo hoog mogelijke score te halen binnen Google.

Hoe beter je website presteert, denk hierbij o.a. aan de snelheid, hoe beter dit is voor de positie van je website in Google. Door middel van diverse tests wordt de prestatie gemeten en eventueel waar nodig verbeterd.

Gekeken wordt naar het aantal inkomende links die je website heeft en hoe dit eventueel verbeterd kan worden. Wat doet je concurrentie goed, wat kan beter en hoe kun je dat op jouw website toepassen?

Wil je ook dat je website hoger in Google komt te staan?